Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6 op basis van 147 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

8
Geachte mevrouw Raalte 17 jan 2020
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Vriendelijk personeel wat graag meedenkt over de mogelijkheden. Verder flexibel qua ophalen en brengen van de auto. Communicatie verloopt vlot en alvorens stappen te ondernemen zullen ze ewrst contact opnemen.
10
ramon raalte 13 jan 2020
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
prima geholpen en goede service
10
Sharon Raalte 05 jan 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Snel en goed geholpen
9
I.H. Velde Raalte 05 jan 2020
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
geen punten van kritiek
10
Berno Raalte 04 jan 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
APK met steekproef RDW. Geen opmerkingen RDW op de uitgevoerde keuring: correct uitgevoerde APK keuring.
8
Geachte heer Raalte 25 dec 2019
Service 8
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 8
?
8
Sander Enschede 23 dec 2019
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 6
We werden welkom geheten met koffie en uitgebreid te word gestaan. De auto voldeed aan de verwachting zoals in de advertentie en door het vertrouwen zijn we tot aanschaf over gegaan. Wel een probleem met de DVD speller van de navigatie maar we gaan ervan uit dat dit goed opgelost gaat worden.
10
Geachte mevrouw Colmschate 14 dec 2019
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Super service, alles volgens verwachting. Heel blij met alles !
10
Sjoerd Raalte 11 dec 2019
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Aankoop Skoda Octavia. Correct geholpen, geen gezeur maar duidelijke taal op een leuke manier. Aflevering van de auto: Nieuwe APK, door de wasstraat en zelfs ook nog een half volle tank benzine gekregen. Die service zie je niet vaak meer. Onze volgende auto zal dan ook zeer waarschijnlijk bij Roef gekocht worden.
8
Marinus Nijverdal 08 dec 2019
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Dit is nog een garage waar je erg vriendelijk wordt ontvangen. Al met al een garage waar je nog een keer naar toe zou gaan
laden...