Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,7 op basis van 169 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

9
Henny Jutten Mariënheem 23 jan 2021
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 9
Zie boven
10
Irma Raalte 17 jan 2021
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Kom al enige jaren met auto hier voor onderhoud APK etc en bevalt goed.
10
Robert Borculo 27 dec 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Afspraken zijn snel gemaakt, flexibel en hulpvaardig.
8
E van Drie Putten 13 nov 2020
Service 8
Deskundigheid 6
Prijs / kwaliteit 10
Auto is volgens afspraak netjes klaar gemaakt. Had het idee dat ze niet helemaal wisten wat de auto mankeerde. Maar naar overleg is dit keurig opgelost, wij hebben veel plezier van deze wagen. Kortom een goed adres.
10
Niels Waspik 08 nov 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Goed geholpen door de verkoper auto even op de brug was allemaal geen probleem en geen gedoe super! Rijdt ondertussen heerlijk met de supe rmooie skoda fabia!
8
H.J.M. van Gurp Raalte 22 okt 2020
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 7
Snel en goed
10
Irma Schalkhaar 04 okt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik kwam voor het eerst om een auto te bewonderen die ik had gezien op internet. Ik kreeg meteen al het gevoel van gastvrijheid daar. Werden goed geholpen en had een luisterd oor. Ook mijn oude auto waar ik afstand ging doen die defect was. Werd netjes door de baas met sleepwagen opgehaald van huis.
10
Mirjam Twello 02 sep 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Super geholpen , leuk autootje gekocht , nu maar hopen dat het een top autootje is , maar tot nu toe tevreden groetjes uit twello
10
Kim Heeten 28 aug 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik ben erg goed geholpen. Ze hebben een mooie nette auto voor mij gevonden! Bedankt hiervoor!
10
Joep Enter 26 aug 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Auto gekocht, geen gebreken en netjes te woord gestaan. Makkelijk in omgang, duidelijk en betrouwbaar!
laden...