Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8 op basis van 239 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

9
Gijsberte Van Veelen Raalte 15 jun 2022
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 7
Ben goed geholpen en netjes naar huis gebracht en na de reparatie weer opgehaald
10
Bram Deventer 31 mei 2022
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Gelijk geholpen met me kapot achterlicht
10
johan raalte 15 mei 2022
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
goed overleg en goede service
8
C. Raalte 15 mei 2022
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 7
Staan altijd klaar om direct service te verlenen.
10
Guurtruida Olst 05 mei 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Harm is vriendelijk en laagdrempelig in het contact. Ook is hij zorgvuldig in de aflevering.
1
Esther Raalte 22 apr 2022
Service -
Deskundigheid 2
Prijs / kwaliteit -
Mijn auto bracht ik naar Auto de Roef in Raalte voor het vervangen van de koppeling. Op internet had ik gelezen dat ze daar snel en goedkoop mee waren. Bij het ophalen bleek de auto moeilijk te starten en deze gaf een melding van storing op de motor. Hoe kan dat, toen ik deze bracht waren er geen problemen met het starten. Bij meting bleek dat de accu niet meer goed functioneerde maar dat kon helemaal niet want deze was in december 2021 vervangen (bij een andere garage. Na heel veel gedoe/ gezeur, bleek dat er een verkeerde, kapotte accu terug was geplaatst. Waar was mijn Bosch accu van een half jaar oud dan gebleven? Na een tijdje kwam deze te voorschijn (huh?) met een heel dubieus verhaal over het weggooien van mijn accu door een zaterdag hulp. Het klopt van geen kant! Ik heb het gevoel dat ik ze op heterdaad heb betrapt bij het omwisselen van mijn nieuwe accu naar een oude. Heel bijzonder! Ook de (verkeerde, oude) accu die ze hadden geplaatst was van het merk; Start Power en als je op de site leest werken ze met de merken accu's van Bosch/ Berga? Gebeurt dit vaker? Zonder dat klanten het misschien doorhebben? Wie controleert, als je je auto naar een garage brengt of je dezelfde accu terug krijgt? Misschien een foto maken vooraf?
8
P Raalte 16 apr 2022
Service 6
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Ze zijn zeer openlijk. Ik blijf garantie houden op tikkend geluid in de motor. Ze zijn erg vriendelijk en leggen goed uit.
10
Margriet Delaive Zwolle 06 apr 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Uitstekende service gegeven
9
Bia vriezenveen 25 mrt 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Vanaf het eerste telefonisch gesprek is er naar mijn vragen geluisterd en gehandeld. Er is tijd genomen voor de verkoop, zodat een keuze maken minder stress heeft opgeleverd. Ik heb alles als heel positief ervaren en ben blij met mijn 'nieuwe' auto. Miste wel een bloemetje........
10
Peter Wijhe 23 mrt 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Zeer prettig contact met Harm bij de aankoop van onze auto. Goede inruil voor onze auto en snelle reactie bij vragen. De auto stond er piekfijn bij tijdens de aflevering.
laden...