Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8 op basis van 187 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Hermien nijmeijer Raalte 15 apr 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ben erg tevreden goede service envriendelijk personeel werd snel geholpen
8
Eugenie Raalte 09 apr 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Bij telefonische bevestiging van mijn online gemaakte afspraak, was er ietwat verwarring over tarief bandenwissel en dat er kosten waren verbonden aan de opslag van de banden. Meneer stelde mij gerust dat dat wel goed kwam. En het kwam goed! Jongeman in winkel pakte het heel goed op. Koffie tijdens wachten was lekker en monteur en winkelmedewerker waren super vriendelijk! Vr. Groet van een tevreden klant.
10
Gert Nijverdal 03 apr 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Cruise Control laten monteren op oude camper. Werk prima. Rekening bleek lager dan de afgesproken prijs.
10
alfons van der kolk Raalte 28 mrt 2021
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 10
Super.
10
Frank Raalte 24 mrt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goed geholpen met duidelijke uitleg.
10
Johnny Raalte 17 mrt 2021
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Ervaren mensen daar, Apk prima te doen daar. . Prijzen in hun winkel vallen ook mee. . En decwasstraat van hun, niks mis mee. Kom er al jaren. Gr. Johnny Berra
10
Lia Raalte 15 mrt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Ik belde ivm de apk voor de auto, ikzelf was al te laat en kon gelijk de volgende morgen terecht. Super bedankt!
8
Remko Heeten 14 mrt 2021
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Er wordt moeite gedaan om mij als klant verder te helpen.
10
Els Raalte 14 mrt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goed voorgelicht, keurig afgesproken, goed op tijd, prima werk
10
Marloes Brakhuis 13 mrt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Net een paar dagen een andere auto (bij een andere garage gekocht) en toen begon het accu-lampje al te branden. Mijn vriend heeft gebeld naar deze garage en ik kon meteen even langskomen. Aangezien wij net in Raalte wonen hadden we nog geen “vaste” garage. Er werd meteen gekeken en er werd meteen ruimte gemaakt om er een nieuwe dynamo in te zetten voor een zo goed mogelijke prijs. Halve dag later was de auto alweer klaar. Superservice! Wij weten waar we de volgende keer weer moeten zijn.
laden...